Det gode alternativet

Vi skammer oss med rette og ser unnskyldende rundt oss når vi må si “ja takk” til plastpose i butikken. Vi vet jo så meget bedre. Vi KAN jo så meget bedre. Så vi tar med oss nett, fryder oss ved neste “nei takk” og nyter den gode dugnadfølelsen som bobler i oss når vi tar grep for miljøet.

Klodens alarmbjellene ringer med maks volum, og vi må til spakene - hele gjengen. Dette er ingen øvelse. Det er alvor nå.

Så da tar vi det et steg lenger: slutt også med de små plastposene i grøntavdelingen. De kjipe, tynne små posene som rives opp for de er så udugelige uansett. Kjøp food bags fra The Organic Company. Kjøp mange, ha dem i vesken, i nettet, gi dem i gave og vekk en venn.

Bare gjør det.

Alternativet finnes, så det finnes ingen unnskyldning lenger.

//muchigirls

Food bags fra The Organic Company kommer i tre størrelser og koster fra 50,- til 69,- kroner.

Food bags fra The Organic Company kommer i tre størrelser og koster fra 50,- til 69,- kroner.

Pholc til folket.

Vi har den ære av å representere svenske Pholc, som vi synes lager fantastisk fine lamper. Det synes heldigvis Katerina Dima også, som med sitt svært stilsikre kamerasikte, har veldig mange tusen følgere. Så da kastet vi skepsisen over bord og hoppet på SoMe bølgen som surfet oss helt inn til mål. For SE så fint det ble!

Bellman vegglampe som kan reguleres og tiltes den veien du trenger lys.

Bellman vegglampe som kan reguleres og tiltes den veien du trenger lys.


Lese mer?

http://www.onlydecolove.com/2018/05/my-bedroom-pendant-and-recent-living.html

www.pholc.se


 

 

 

Trends&Traditions, profitt og suksess.

I morgen tidlig setter Christine seg på flyet til København for å representere muchi på det som kanskje er Nordens mest spennende messe for prosjektmarkedet: TRENDS&TRADITIONS.

Her stiller Skagerak ut, og Jesper Panduro som eier og driver Skagerak skal fortelle om sitt brennende engasjement for at man som bedrift må gjøre det godt, for å kunne gjøre godt. Eller sagt med hans ord: "profitt er et fattig ord for suksess". 

Messen varer hele dagen, og langt utover natten 15.mars . Skal du dit, så stikk innom Skagerakstanden 0050, og få med deg Jespers foredrag klokken 13:30 i 3R-cafeen (som for øvrig er innredet med Skagerakmøbler).

God tur!

1391011 Bow Table, Low, Slate Grey 02.jpg

Stockholm Furniture and Light Fair

I morgen åpnes dørene til møbelhimmelriket - Stockholm Furniture and Light Fair.

Vi er på plass i Stockholm med, og for, tre av våre leverandører. Dersom du skal dit du også, så håper vi å treffe deg hos Skagerak i B-hallen, eller i A-hallen hos Pholc eller Jonas Ihreborn. 

Som vi sier i bransjen - god messe!

skagerak stockholm muchi SFF
Pholc Muchi Stockholm SFF
Jonas Ihreborn muchi Stockholm SFF

Velkommen inn i varmen!

Det er med livet som innsats man vandrer gatelangs nå. Om du klarer å holde deg på bena, så er sjansen overhengene for å få et ras i hodet. Som den uheldige mannen.

Derfor vil vi bare si at vi har åpet showrom, varm kaffe og avkjølte bobler. Så, om du er på innkjøp i Oslo og trenger å tørke opp, eller et vannhull, så er vi her. Med masse nyheter fra leverandørene våre. 

lys og varme

lys og varme

Erling Skjalgssonsgate 23c | Frogner

Proud to represent: Georg Jensen Damask!

Det er med kombinert ydmykhet og yrende glede vi i dag kan meddele at muchi nå er agent for Georg Jensen Damask i Norge. Tenk - selveste Georg Jensen Damask!

Det er dansk arvesølv vi snakker om her, familieselskapet som ble grunnlagt i 1756 og som gjennom generasjoner har produsert tekstiler av høyeste kvalitet.

Vi er stolte og vi lover å gjøre en god jobb som takk for tilliten.

//muchigirls

Sommer kommer...

Det er lite som slår de første varme dagene i et nokså kaldt land.

Lite som slår å fange den første fregnen og kjenne solen smelte bort stress og stive skuldre. Vi må nyte mens vi har det.

Hos muchi står bordet nå utenfor, klar for lunsj, kaffe eller til telefonsamtaler. Som akkurat nå, gjerne må trekke ut. Bokstavelig talt.  

Velkommen innom for en kaffe og en prat i solen. Vi er her!

 

muchi_home muchi skagerak showroom

Mandags morgen wake up call: GOTS sertifisering

Tradisjonell bomullsproduksjon er et ganske sort kapittel av tekstilhistorien. Bak den fine, myke, gode fiberen vi bruker til nesten alt, er rovdrift på både mennesker og naturen mye vanligere enn man skulle tro. Men slik må det ikke være, så det er på høy tid å våkne.

GOTS sertifisering er den høyeste standarden for tekstilproduksjon som finnes: en sertifisering som favner om hele verdikjeden og alle aspekter av miljøet. Så mens du sitter der med kaffekoppen, bruk et par minutter på å lære litt om GOTS.

http://www.global-standard.org/information-centre/gots-simple-show-clip.html

Neste gang du handler bomull, ta en titt på etiketten. God, engasjert mandag//muchigirls

muchi agent the orgenic company

Croissantekspressen!

sykkelbilde.jpg

Når vi får kunder på besøk, så sender vi ut croissantekspressen. I dag var det Mari sin tur, mens Susanne var barista.

Når det er sol og fredag attpåtil, er det en fryd å kaste seg på sykkelen for å hente inn litt proviant. Ønsker dere en riktig så god helg, og slår i samme slengen et slag for transportsykkel.

Dagen blir rett og slett bedre med litt gluten og en sykkeltur gjennom gatene!

Happy Friday fra muchigirls

Ny LINUM avdeling på Illums Bolighus i Oslo!

I går var Susanne og Christine hos Illums Bolighus og bygget opp ny LINUM avdeling - med en rimelig sprek fløyel i forkant!

Vi er utrolig glade over å ha samarbeidspartnere som Illums som vier merkevarene våre plass, og applauderer farger som vekker oss fra vinterdvalen.

//muchigirls