Vi flytter!

Christine og Mari in action. Urettferdig at vi får creden egentlig, for det var Susanne som løftet tyngst!

Christine og Mari in action. Urettferdig at vi får creden egentlig, for det var Susanne som løftet tyngst!

Alle bøker har et siste kapittel, og selv om det kan kjennes litt tomt når siste setning har nådd sitt punktum, så er det jo ufattelig frigjørende å kunne velge seg en helt ny bok! Og etter dette lange, språklige bilde, så gleder det oss å meddele at vi har kjøpt nye lokaler på Frogner og flytter inn i november.

 

200 kvadratmeter showrom. Gateplan. Store vinduer. Plass til benk utenfor i solen. Med kaffekopp eller glass med stett. Sammen med kunder, leverandører, presse, venner og samarbeidspartnere fra fjern og nær.

Vi gleder oss sånn, og velkommen skal du være!

//MuchiMari