Takk for det gamle!

Noen år er man litt ekstra takknemlig for. 2016 er et slikt år for oss. Det ble året vi ble tre, året vi fikk ny adresse, året vi fikk Skagerak og The Organic Company til porteføljen.  Vi har satset. Og vi føler vi har vunnet, selv om vi ydmykt innser at løpet bare så vidt er i gang.

At vi kan komme på jobb hver dag, og drikke nytraktet kaffe mellom veggene vi malte til krampen tok oss i november, er en seier. At vi driver for oss selv, på vår måte, hver dag, er en seier. I det hele tatt føler vi oss så privilegerte, at vi kan bruke en hel kveld bare på å utbringe skåler og hyllester!

muchi mari thrane susanne bøtcher christine thorsnes

Viktigst av alt; alle menneskene. Våre fantastiske leverandører som gjør at vi retter ryggen og anstrenger oss for å være tilliten verdig. Våre fantastiske kunder som støtter oss, utfordrer oss, heier på oss og handler av oss. Stylister, innredere og journalister og vi vet ikke hva som kommer innom og som blir. Lenge. Helt til kaffen blir kald.

Så dette er en uforbeholden takk, til alle dere som gjør vårt muchi mulig. Vi er evig takknemlige.

Takk for det gamle og 2017 - bring it on!