Det gode alternativet

Vi skammer oss med rette og ser unnskyldende rundt oss når vi må si “ja takk” til plastpose i butikken. Vi vet jo så meget bedre. Vi KAN jo så meget bedre. Så vi tar med oss nett, fryder oss ved neste “nei takk” og nyter den gode dugnadfølelsen som bobler i oss når vi tar grep for miljøet.

Klodens alarmbjellene ringer med maks volum, og vi må til spakene - hele gjengen. Dette er ingen øvelse. Det er alvor nå.

Så da tar vi det et steg lenger: slutt også med de små plastposene i grøntavdelingen. De kjipe, tynne små posene som rives opp for de er så udugelige uansett. Kjøp food bags fra The Organic Company. Kjøp mange, ha dem i vesken, i nettet, gi dem i gave og vekk en venn.

Bare gjør det.

Alternativet finnes, så det finnes ingen unnskyldning lenger.

//muchigirls

Food bags fra The Organic Company kommer i tre størrelser og koster fra 50,- til 69,- kroner.

Food bags fra The Organic Company kommer i tre størrelser og koster fra 50,- til 69,- kroner.